Vipp feirer i år sitt 75 års jubileum og vi Ting-jentene ble invitert ned til København på fest og feiring. I Vipps fantastiske lokaler fikk vi æren av å se høstens nyheter, og ble enda bedre kjent med dette herlige firmaet.
Dette Mega-Vippspannet møtte oss i Vipp sine fantastiske lokaler i København. Sort, hvitt og stramt forbinder vi gjerne med Vipp, men de kan også være litt gærne og fargerike.
Jette Egelund er Holger Nielsens datter og eier av Vipp. Hun kunne fortelle oss om en spennende oppvekst med metallfabrikk i hagen, hvor Jettes far Holger produserte de første pedalbøttene. De produserte han på oppdrag til Jettes mor og hennes frisørsalong. På den tiden så spannet slik ut

De første pedalbøttene ble produsert i fargen krem, dette for å matche interiøret i Danmarks mange tannlegekontor. Logoen har endret seg flere ganger og har blitt strammere i stilen med årene.
Lite har allikevel skjedd med utseende på spannet, som fortsatt ser like tidløst ut i dag som for 75 år siden.
Jette har siden farens bortgang drevet firmaet med sine to barn og i 2008 ble Morten Bo Jensen ansatt som sjefsdesigner. Vipps sortiment har siden den gang blitt utvidet med flere varige og gode produkter til kjøkken og baderom. Morten snakket med oss om design og viste oss nyhetene som kommer i år.
«Den første og eneste tørkerullholderen vi kommer til å lage» sier han selv.  Vi sier at den ser fantastisk ut!
Den fine porselensserien blir utvidet med en lekker bolle. Vi var så heldige å få komme på besøk i studioet til Annemette Kissow,  keramikeren som designer porselenet. Vi gleder oss til å vise dere flere bilder fra hennes studio i løpet av uken.Og ikke minst…vi fikk en sniktitt på neste års Annualcoulor, som blir krem! Hva synes dere om den?
Ingen feiring uten kake! Selvfølgelig er kaken formet som en liten pedalbøtte. We love it! Vi ser frem til flere spennende overaskelser fra Vipp i årene som kommer. Alle Vipps produkter finner du i nettbutikken.