Høsten er her for fullt og vi har for alvor startet planleggingen av høstens interiør. Vi har sett noen fantastiske flotte ting på Oslo Design Fair, og fargene som gjør seg gjeldende denne høsten passer årstiden godt. Vi snakker sennepsgul, burgunder, lys rosa og grått, for å ikke glemme blått.

messe1

Ja, takk til grønne planter! Denne høsten skal plantene være store og den vakre monstera planten blir nok å se i mange norske hjem. Med en grå base kan man slå seg løs med ulike materialer, teksturer og farger.

bloomingvillepink

Rosa vegg? Ulike nyanser av rosa kommer med full fart inn i trendbildet denne høsten. Tørr du å finne frem malingspannet?

bloomingville lys

La deg inspirere av Bloomingville og heng mer enn bilder opp på veggen. Personlige gjenstander fra reiser, håndlagde kurver, og vevde bilder skaper en personlig og lun stil.

plante

Hengepotter er fortsatt i vinden. Her kan du se noen av våre flotte hengepotter. Legg merke til fargen på veggen. Hvitt erstattes av eggehvit og beige, og gir et lunere uttrykk.

blåttJPG

Blått er fortsatt hot og denne sesongen ser vi at blåfargen også dukker opp på møbler. Kombiner med gull og uttrykket blir royalt og eksklusivt.

Ble du inspirert til å fornye litt? Sjekk ut ting.no og se flere av høstens kule detaljer, lune pledd og andre fine høst-ting.