Hei alle Tingvenner!

Jorid heter jeg, er 24 år og skriver interiørbloggen Noe på Hjertet. Hver måned fremover vil dere kunne lese et innlegg her på Tingbloggen skrevet av meg, og jeg håper jeg kan inspirere dere med litt bilder av vakre ting!

For meg er høsten en tid hvor jeg koser meg ekstra med god varm drikke. Det kan være en kaffe latte, kakao eller min favoritte fra LØV Organic, Earl Grey. Og er det bare meg som synes at drikken smaker ekstra godt når man drikker den fra en superfin kopp? De nye koppene fra VIPP er bare så stilrene og vakre. Matt på utsiden og blank på innsiden!

I denne serien kan du finne både espressokopper, kaffekopper og tekopper i to forskjellige farger, hvit og grå. Du finner også melkemugge, bruncsett, tallerken, skål og glass. Perfekt og nydelig servise som du kan samle på, kanskje du her har årets julegaveønske?

Jeg har valgt å bruke melkemuggen min til en vase enn så lenge, passet perfekt på bordet sammen med Kähler lyshusene og lysestakene.

Kryp opp i sofaen, med en god kopp varm drikke, tenn lys og nyt disse herlige høstkveldene.

Ønsker dere en god uke!