Sammen med magasinet Bo Bedre inviterte vi i går til kundekveld hos Ting i Oslo. Og for en kveld det ble! Lang kø på utsiden før vi åpnet dørene, vitnet om at folk var shoppeklare!kunder2

champagne

20150319_185716_resized

Vi serverte snacks fra Nicolas Vahe, deilige oster og bobler i glasset!

goodiebag

De 100 første som handlet fikk med seg en fin goodiebag- med et rykende fersk nummer av Bo Bedre og fine ting fra Mummi, Teapigs, Brewtea Company, Dr.Bronner’s, Designletters og Michelle Carlslund. Var det ikke en fin goodiebag?

grete sivertsen

Sjefsredaktør i Bo Bedre, Grete Sivertsen, ønsket velkommen og fortalte litt om vårens trender.  Stikkordene vi bet oss merke i, er at nå ønsker vi oss ting som varer. Vi velger materialer som treverk og skifer og søker mot naturen. Det vi likte kanskje aller best var at Grete påpekte at vi nå ønsker oss et mer personlig interiør!

stamati

Kähler’s norske agent Stamati Stenseth fortalte oss om Kählers suksess og viste frem både stripete Omaggiovaser og Urbaniahus. Stamati rundet av kvelden med å lodde ut selveste jubileumsvasen i 20cm, og den heldige vinneren ble ganske så glad:)

gullvase vinner

Den heldige vinneren av Kählers jubileumsvase!! Lucky girl!

hammershøj

sølvvase

Vi hadde for anledningen dekket opp med det nye serviset Hammershøi, som er en av nyhetene fra Kähler denne våren. Dette serviset blir å finne i alle Ting butikkene og på nettbutikken. De fine sølvvasene hadde vi også fått lånt for anledningen. Lekkert eller hva?

loom muuto

hoptimist

I løpet av  kvelden loddet vi ut flere fine premier, og her ser du noen av de heldige vinnerne. Takk til Muuto for sponsing av lekkert Loom pledd, Hoptimist for sølvhoptimisten og One must Dash for det kule BLA printet, og Kähler for den fine gullvasen.

Takk for en kjempehyggelig kveld alle sammen! Neste kundekveld går av stabelen i Stavanger, 9.april kl 19-21. Sees vi der? God helg til deg!