Ojojoj! Det er alltid en glede når Muuto kommer med ny kolleksjon. Denne høsten har de utvidet med alt fra spisestuestoler, til lekre pledd. Vi gleder oss til å kunne vise et bredt spekter av MUUTO´s fantastiske produkter i høst. Lysestaken Grip, designet av Jens Fager for MUUTO, er en liten, men selvsikker lysestake. Grip er laget av aluminium, og kommer i fire forskjellige farger: lys grønn, sand, antrasitt og dus rød. Jens sier » Ideen bak Grip var å skape en ærlig og estetiske lysestake gjennom enkel design- Den skal gi lys, og den skal være enkel å flytte. Navnet Grip ble valgt for å understreke disse funksjonene fordi figuren gir deg det perfekte grep når du skal flytte den fra spisebordet, salongbordet eller sengen til et annet koselig sted. »
Fiberchair er en spisestuestol for alle anledninger. Med en rekke farger, eksklusive møbeltrekk og skinnalternativer samt fire ulike baser, finnes det en fiberstol for spisestuen, resepsjonen, konferanserommet, auditoriet eller kontoret. We like it!
Lekre gryteunderlag i marmor er et must denne høsten! Spesielt ser vi at den grønne marmoren blir populær. Groove er utformet av den norske designeren Hallgeir Homstvedt for MUUTO. Underlagene kommer i to forskjellige størrelser og er laget av rå marmor i hvitt, grått eller grønt.
Muuto kan møbler, og de kan styling! Det lekre bordet Airy gleder vi oss til å få inn i butikkene våre. Bordene kommer i fire forskjellige størrelser og former, og fire forskjellige, myke farger: grå, svart, oregon pine eller naturhvit. Airy tar seg best ut når du blander og kombinerer ulike størrelser, former og farger.
Og til slutt- Balance. Balance er et sett som blander vaser og skåler i forskjellige former og moderne farger. Vasene er støpt i farget leire, og brettet er lagd av stål. Ved å ha vasene og brettene sammen aktiveres en sterk, skjult magnet som låser dem i en balansert stående stilling samtidig som vasene kan flyttes rundt på brettet for et personlig utseende.  Skulpturelle og fine ikke sant!

For flere fine ting fra Muuto- ta en titt i nettbutikken!

God helg til deg!