I går var det duket for kundekveld hos Ting Stavanger og for en magisk kveld det ble! Tusen takk for at så mange av dere møtte opp.

image

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

Også denne gang hadde vi satt sammen noen fine goodiebags. Produktene kom fra Biobu by Ekobo, Designletters, Dr.Bronner’s, Brewtea, Brunt hus, og Savon de Marseille. Var du en av de 50 første som handlet fikk du kanskje med deg en pose?

image

Smaksprøver fra bl.a Nicolas Vahé og fruktspyd er et must på en vellykket kundekveld!

image

Shoppingglade kunder fylte opp lokalene i Laugmannsgate.

image

Ekstra hyggelig var det at vi for anledningen hadde Christian fra Normann Copenhagen med oss. Christian presenterte Normanns storsatsing denne våren- Form Chair. Finere stoler skal man lete lenge etter!

image

Vi gav bort flere fine premier fra Ferm Living, Lucie Kaas og Nomess Copenhagen. Viktoria hadde vinnerlykken på sin side og stakk av med den fine, blå Wirebasket fra Ferm Living.

image

I tillegg hadde vi en Instagram konkurranse gående, der den med det mest kreative bidraget stakk av med en Form Chair! Og det ble Viktoria det også- Grattis!!

image

Butikken var fylt opp med deilige produkter fra Nicolas Vahé! Neste kundekveld finner sted i Bergen 20.mai kl 19-21 Denne kvelden får vi besøk av Nicolas Vahé himself! Som vi gleder oss!

Ønsker deg en fin fredag & god helg!