En ny høst står for dør, noe som også betyr messeinnkjøp og nye varer i hyllene. Vi gleder oss til å vise dere nyhetene og trendene vi har tro på dette året!

Under messen i København- Defining Scandinavia kunne vi se at pasteller, sammen med mer knalle og friske farger fortsatt gjelder. Geometriske og grafiske former er fortsatt hot. Kanskje er det også nå mer plass til oransje og gule toner denne høsten? En ting er i hvert fall sikkert- Interiøret skal være lekent og gøy og ikke minst personlig.

 

Nytt merke på Ting i høst er Rosenbergcph. Lekre pledd i 100% merino ull og i delikate farger. Vi gleder oss til å få disse på plass i hyllene

Muuto kommer med flere nyheter denne høsten. Den praktiske kurven Restore kommer nå i en ny fargepalett- vi liker disse duse, oransje tonene.

 

Flere nyheter er på vei til butikkene. Disse kule putene fra danske FUSS tror vi kommer til å bli en hit!

FermLiving er trendsettere når det gjelder farger og interiør og det er med stor spenning vi venter på høstens katalog. Av fargene over ser det ut som vi kan forvente oss mer pastell!

Treverk og spesielt eik, har sneket seg mer og mer inn i trendbildet de siste årene- vi tror vi kommer til å se mer av dette også nå i høst. Denne knaggen fra fermLiving liker vi.

En liten smakebit på den nye kolleksjonen fra fermLiving- kan dette printet være til en pute, eller kanskje ett bilde? Hva tror du?

HAY kommer stadig med nye produkter og vårt sortiment blir bare større! En av favorittene i høst er disse kule notatbøkene i friske farger.

Neste uke reiser vi på Gave & Interiørmessen på Lillestrøm og gleder oss til å dele flere bilder med dere derfra!

Hva tror du om høstens trender?