For et par uker siden gikk interiør og boligmessen av stabelen i Grieg hallen i Bergen og vår utsendte knipset mange fine bilder. Disse må vi jo dele med dere! Messen ble avholdt for andre gang og arrangører og utstillere hadde gjort en vanvittig jobb for å få i stand messeområdet. Er dere klare for å se noen bilder?

Rosa var uten tvil den fargen vi så mest av i år!

1. Lampen «Oslo Wood» fra Northern lighting fører vi også på Ting. Veldig kul sammen med detaljer i gull, som nå er veldig hot!

2. Rislamper med prikker er en kul kombinasjon.

Betong er et populært materiale som nå kommer i alt fra såpedispensere til tapeter. Ferm living har en tapet vi liker veldig godt!

1. Forfatterene bak boka «Familiesircus» stillte med egen stand og hadde hele familien med seg. Den morsomme boka er til salg på Småting. De fine wallstickerne i bakgrunnen heter PolkaLove og kommer fra Umlaute

2.Vipps nye keramikk serie har vi skrevet om tidligere. Den kan du lese mer om i dette innlegget.

På Ting er vi jo glade i farger, men vi liker også sort og hvitt. Hva synes dere om disse fine plakatene fra Therese Sennerholt? Vil dere se plakater og bilder på Ting?

Ingen tvil. Vi liker design!

Den kule knaggrekken kommer fra Nomess og finnes i flere farger.

Og til slutt: House Doctor var også representert på messa og de fine «til og fra lappene» er nå på vei til alle Ting butikker i disse dager, sammen med mye fin julepynt. Det er bare å glede seg!

Så du noe du likte?