Er dere klare for å se noen bilder fra messa vi var på i Paris? Det var vår første gang på Maison Objet og for en inspirasjonstur! Dette er ett mekka for alle som er interiør interessert. Bare se på bildene under.

1.Sebra hadde en fantastisk stand, og det kommer flere nyheter til butikkene etterhvert. 2. I bybildet i Paris dukket disse fargerike stolpene opp- vi i Ting liker farger!

Danske Nomess hadde en leken og fargeglad stand. Plexiproduktene kommer ekstra godt frem når de stilles ut med neonfargede, fine ting. Vi synes skoboksene var praktiske og fine. Hva synes du?

Pappelina viste frem alle de fine plastmattene sine på en morsom måte.

1.Standen til Rice var som en skikkelig godtebutikk. Fargerik og fin! 2.De fine serviettene, hattene og koppene er fra det nye merket "My little Day". Forventet inn i butikkene i november.

1. De søte figurene "Sonny Angel" finnes i alle Ting butikkene. Vi synes de er veldig søte og her fikk vi lyst på alle sammen. 2. På standen til Sebra var det masse nytt, vi likte disse stolene.

1. Kule puter fra Areaware. 2. Muuto hadde en fantastisk stand.

Vi hadde en herlig tur og det er flere nyheter på vei inn til alle Ting butikker i disse dager. Fant du noe i disse bildene som du likte ekstra godt? Legg gjerne igjen en kommentar, så dukker det kanskje opp i butikkene i løpet av høsten!