Nå nærmer det seg med stormskritt og om ikke mange dagene står adventsstaken igjen på bordet og første lys skal tennes. For å skape den rette julestemningen er vel det aller viktigste tente lys, men det er jo utrolig hyggelig med en flott stake også! Her er noen av våre advents-favoritter!
Designet av norske Andreas Engesvik er lekre Allas fra Iittala produsert i støpejern. Kandelaberet har plass til seks lys på varierende høyder, noe som skaper en lekker, flerdimensjonal effekt.
Muutos lysestake Gloria har blitt som klassiker å regne. Den er like lekker uten lys som med, og har plass til flere lys enn 4 om du vil.
Kähler´s adventsstaker Avvento består av 4 ulike størrelser og finnes i flere farger. De lekre lysestakene illusterer små trær og tilsammen utgjør de en vinterlig og vakker skog. Lys selges separat i nettbutikken.
Og så er det de lekre espressokoppene fra Designletters da. De passer ypperlig med te-lys og fungerer fint som ett alternativ til den klassiske adventsstaken. Candelina serien fra Kähler utgjør en annerledes, men stemningsfull adventsstake og kan trygt bli stående når julen ryddes ut.

Har du begynt på adventsforberedelser enda? For mer juleinspirasjon ta en titt i julekategorien. Vi gleder oss masse til denne fine tida. Ha en deilig helg!