Under årets Oslo Design Fair messe fikk vi med oss presentasjonen til den superdyktige designduoen Kråkvik og D´Orazio, som tolket årets tendenser for oss. I følge duoen er rent skandinavisk, nye tradisjoner og nordisk flora stilretningene vi kommer til å bevege oss mot i høst. Felles for stiltrekkene er at vi nå søker mot ærlige, rene materialer- aller helst fri for kjemikalier.

Materialer som stein, ull, og glass gjør seg gjeldende denne høsten. Håndverk er i fremgang og «handcraft» er stikkordet. Vi interesserer oss mer for hvem, hvordan og hvor produktene vi kjøper er laget.
I følge duoen kommer vi til å søke mot det uperfekte og ønsker en motpol til det perfekte liv som vi ofte får presentert i sosiale medier. Nå gjelder det å stoppe opp, og finne tilbake.

Trendsonene på messen var dekorert etter disse tendensene. Her er noen av høstens viktigste farger, materialer og objekter samlet!

image

Uperfekt, glasert og tøff keramikk er på full fart fremover. Keramikken fra Serax er i skuddet om dagen.

image

Duse pasteller i kontrast med hvitt, i kalde og varme toner ser lekkert ut synes vi.

image

De nye velvære-produktene fra Meraki er på vei til alle Ting butikkene. Basert på milde, aktive og nærende ingredienser lukter disse himmelsk.

pastell-interiør

Ting som passer stilen!

Lysestake Grip Muuto 249,- / Aqua skål Serax 99,- /Restore basket Muuto 695,-/ Ullpledd Elvang 999,- / Potteskjuler Bloomingville 339,-

image

På tide å begynne å tørke blomster igjen? Flora trenden kommer for fullt og blomster i rammer blir populært tror vi.

image

Lyst treverk sammen med mørke vegger og detaljer harmonerer fint.

glass-og-grønt

Få stilen med disse tingene:

Fløyelspute House Doctor 398,- Taklampe Normann Copenhagen 899,- / Marmor telysestake Ferm Living 159,- / Glasslysestake House Docor 139,- / Spurv Lucie Kaas 699,-

Og du! Husk at grønne planter er supertrendy nå. Kaktuser og sukkulenter er et must denne høsten! Fin tirsdag til deg