Dag eń med messeinnkjøp er unnagjort og da er høsten definitivt i gang for oss. I går var det duket for årets første messe, northmodern, i København. Og for en messe det var! I år bugnet det av unge, skandinaviske designere. En hel hall var satt av til å vise frem de ferske og fremadstormende designerne som viste oss ny design og kule installasjoner.

image
image
image

image
image
image
image

I hall to var det møbler og belysning som stod i fokus, representert av giganter som Vitra og Muuto. I den tredje hallen var det fokus på «Slow living» og flere av våre leverandører som ferm LIVINGElvang DenmarkMichelle Carlslund og Lucie Kaas var representert.

image

Lekre blåtoner og den vakre HouseBird hos Vitra. Noe for Ting?
image

Disse kule putene var en av høstens store nyheter fra ferm LIVING. 
image
image

ferm LIVING viste en knallsterk barnekolleksjon som vi gleder oss til å få inn i de fine Småting butikkene våre.
image
image

Klar og sterk fargebruk hos våre danske venner i Muuto. Flere nyheter står for tur denne høsten. Den populære Restore kurven kommer nå i en mindre utgave.

image
image

Stikkord denne høsten? Nyanser av blått! Skal vi tro utstillerne er det blått som gjelder. Mørke, lekre blåfarger tronet på hele vegger, samt på interiør og møbler. Ekstra fint i kombinasjon med duse, pasteller som nude eller fersken, eller i kombinasjon med edle metaller.
image

Denne synes vi var morsom. Nomess kommer med flere lekre produkter til kontoret.image
image

Bord dekk deg! Det populære lotus-motivet kommer nå også på servise i 3 deler. Dette vil bli å se på mange middags og frokostbord utover høsten spår vi.
image
image

Dette er bare starten for oss. Vi gleder oss til å vise deg flere nyheter og fine inspirasjonsbilder i ukene som kommer. God fredag og riktig god helg!