Søndag 11. november er det farsdag og hva gir man egentlig til mannen som har alt? For det er jo veldig ofte sånn at pappaene ikke ønsker seg annet enn nye sokker og snille barn.

Vi har plukket ut noen godbiter som vi mener er den perfekte farsdagsgaven!

Er det en dag i året pappa virkelig fortjener å føle seg som Mr. Perfect må det jo være på farsdag! Nøkkelringen er tilgjengelig i alle butikker.

Vår geniale matboks, fra Black+Blum, er en fin gave til pappa.

Til pappaer med mye humor kan kanskje ett sett med trommestikker, som også kan brukes som sleiv, være noe? Med disse blir han garantert en rockestjerne på kjøkkenet!

Mummi kruset med Mummipappaen passer til en god far. Mummipappaen er i fortellingene om Mummitrollet veldig eventyrlysten, og han har fortsatt «det lille barnet» i seg.

Vi synes PopPhone telefonene er blant det kuleste en pappa kan få. De er kompatible med de fleste nye telefoner og kommer i mange tøffe farger. Tilgjengelig i alle butikker.

Kortholderen fra Exentri er faktisk en norsk oppfinnelse. Det liker vi ekstra godt! Kortholderen er produsert i skinn og har plass til både kort, sedler og kvitteringer. Flere farger finner du i nettbutikken.

Og til slutt- hvor voksen er egentlig pappa? Nå kan dere teste ut alt hva han kan, og kanskje ikke kan, med det morsomme spillet Voksenpoeng

Fikk du noen tips til hva du kan gi til din pappa? Prøv gjerne gavegeneratoren vår på ting.no for flere gode tips eller følg med på Facebook  for flere gode gaver til farsdag  i uken som kommer.