Vi er godt i gang med høstens messeinnkjøp og denne uken har vi vært på Gave og interiørmessen på Lillestrøm. Vi har kjøpt mye nytt og spennende til butikkene våre- og sett på trendene for høsten og vinteren.

Fargene som vi nå skal trekkes mot er mørkere og dypere, som sort og mørkeblått. Flere av de store standene, som Bloomingville og HouseDoctor hadde malt hele veggflater i mørke toner. Ved siden av de mørkere fargene er grønne planter og temaet botanikk fortsatt veldig hot- i grove keramikk krukker, og gjerne med en liten ting i gull eller messing ved siden av. Se bare her.
Botanikk og sorte krukker hos Seletti, med en dæsj gull! Vi har kjøpt inn lekkert gullbestikk og gleder oss til å dekke flotte bord i vinter.
Fantastiske, lekre fliser hos Brunt Hus. Den mørke, litt royale blåfargen gjør seg gjeldende i høst.
Den lekre standen til Muffin & Marianne var holdt i sort, med lekre innslag av fargerike produkter og bregner i store glassvaser.
Hos House Doctor var veggene malt sorte som natten, detaljer som striper og messing kommer ekstra godt frem. De stripete favoritt-kurvene fra House Doctor finner du i nettbutikken.
Vi går mørkere tider i møte og belysning blir derfor ekstra viktig. En lekker lampe blir da et must. Vi digger Vegaz lampen fra Seletti!
Tekstiler er og blir viktig i høst, nå skal vi pakke oss inn i tepper og kose oss i sofaen med lekre puter. Vi er spesielt glad i putene fra FUSS, som kommer i nydelige farger og mønstre. Finner du en favoritt?

Hva tenker du om høstens trender?