Liker du kule grafiske kopper og tallerkener? Da kjenner du sikkert til Designletters. Den danske arkitekten Arne Jacobsen tegnet i 1937 fonten, som Designletters i 2009 for første gang produserte i tre. Trebokstavene ble en stor hit og ble etterfulgt av tøffe kopper i porselen. I dag er bredden på sortimentet stort og Designletters leverer alt fra kjøkkenhåndklær til småmøbler, nå under navnet «Designletters and Friends.»
 De smarte krakkene er fine å bruke til oppbevaring, og som en ekstra sitteplass. Like fine på ett barnerom som på ett kontor. Snart på vei til en Ting butikk nær deg! 

Krakkene kommer i hvitt og med forskjellig farge på håndtaket og på sitteputen. Det kommer mange fine kontorting fra Designletters fremover, bla linjal, viskelær og fine blyanter. Vår favoritt er de kule notatbøkene! I Paris kjøpte vi inn nyheter til barna også. Disse fine stableklossene i tre kommer i mint og rosa. Barneserviset er nå komplett med en stor frokost-tallerken- den perfekte dåpsgaven spør du oss:)

Ta gjerne turen innom nettbutikken for flere fine ting fra Designletters! Ha en fin høstdag!