Hei dere, det er jeg Jorid, som er tilbake igjen med nytt inspirasjonsinnlegg.

Denne gangen har jeg tenkt å inspirere dere med de superkule 1-2-3-4 espressokoppene fra Design Letters. Knall populære i blogglandia om dagen, og da gjerne som adventsstake, men jeg har brukt de til andre ting.

På lørdag hadde jeg venninegjengen min på besøk, og tenkte det var ypperlig å bruke disse koppene som telysholdere. Stilig talltypografi på koppene av Arne Jacbosen og gir den perfekte stemningen under en bedre middag.

En glassklokke kan brukes til så mangt, og her rett og slett med et par kopper, noen bokstaver, hyssing og penner. Et enkelt stilleben, som gir litt variasjon i interiøret. Genialt, da man kan bytte ut med hva man vil, så ofte man vil.

Og sist men ikke minst, å ha disse koppene stående på kaffemaskinen er jo bare lekkert i seg selv. Less is more!

Håper du ble litt inspirert. Vi er inne i en nydelig tid på året nå, og det er gøy å se alle som forbereder seg og steller i stand til jul. Selv er vi midt i hussalg, og skal derfor ikke feire jul hjemme – men vi gleder oss til å feire sammen med min svigerfamilie.

Ta vare på hverandre, og god førjulstid!

Klem Jorid – Noe på hjertet